Ngritni kapacitetet e shërbimeve tuaja.

Zgjedh pakon

ESSENTIAL

15€/ 1 muaj
Porosit tani

PREMIUM

30€/ 1 muaj
Porosit tani

PLATINUM

60€/ 1 muaj
Porosit tani

CORPORATE

150€/ 1 muaj
Porosit tani

Hapësirë

100 GB

200 GB

300 GB

500 GB

Transfer mujor

1000 GB

2000 GB

3000 GB

5000 GB

Online uptime

99.99%

99.99%

99.99%

99.99%

Përkrahje premium

Cilësitë teknike

ESSENTIAL

PREMIUM

PLATINUM

CORPORATE

Subdomain

1000

2000

3000

5000

FTP llogari

1000

2000

3000

5000

MySQL DB

1000

2000

3000

5000

Email llogari

1000

2000

3000

5000

Autopërgjegje

1000

2000

3000

5000


15€/ 1 muaj
Porosit tani

30€/ 1 muaj
Porosit tani

60€/ 1 muaj
Porosit tani

150€/ 1 muaj
Porosit tani

Të gjitha pakot përfshijnë

Network Safeguard
Mbrojtje nga SPAM
Shpejtësi
Stabilitet
Privatësi
Multilokacione
Data protection
POP/IMAP
Softaculous
1Gbps Network

Pyetjet e shpeshta

Çka është domaini?

Domaini është një adresë e rezervuar nga organizata ICANN për një kohë të caktuar. Kjo adresë shërben që vizitorët e web faqes të caktuar të mos mbajnë në kutjesë ip adresën e serverit ku gjentet ajo web faqe. Pra në vend të 81.19.189.130 ata vizitojnë www.hostingshqip.com

A janë çmimet e domainëve fikse përjetësisht?

Jo, organizata ICANN mban të drejtat për të ndryshuar çmimet në çdo kohë pa asnjë arsyetim, por me paranjoftim. Pra nëse hetoni ndryshimin e çmimeve të shërbimeve domain ato janë rrjedhojë e dinamikës së industrisë së teknologjisë, ku organizata ICANN mundohet të balancojë ekosistemin.

Kush është pronar i domainit?

Kontaktet të cilat caktohen nga klienti gjatë porosisë. Pra në secilën porosi që realizon klienti (përdoruesi i sistemit) pronëson domainin 100%. Në çdo kohë jeni të lirë të kërkoni domainin, transferoni ate në kompani tjera (me çrast humbni ofertën 1 domain falas), në rastëse jeni dakord që të paguani hostingun veç dhe domainin veç.

Pse domaini mbanë kontaktet HostingSHQIP në whois?

Për të ju ofruar shpejtësinë ekselente, ne kemi rregulluar sistemin që domainët tanë të regjistrohen automatikisht me kontaktet “default” ku në ndërkohë jemi duke punuar në implementimin e regjistrimit direkt të kontakteve tuaja. Sidoqoftë në çdo kohë pa hezitim mund të kërkoni ndryshimin e kontakteve tek: info@hostingshqip.com

Si transferohet domaini?

Për të realizuar një porosi me domain-transfer ju duhet që paraprakisht të merrni kodin AUTH ose EPP nga kompania aktuale ku gjendet domaini juaj. Si dhe sigurohuni që domaini është në gjendje UNLOCK për transferim. Pas këtyre proceseve aplikoni për porosinë tuaj duke vendosur edhe kodin AUTH/EPP në fushën e caktuar tek porosia, më pas realizoni deponimin e mjeteve tek llogaria e zgjedhur. Pas gjithë këtij procesi stafi ynë do të ju kontaktoj dhe do të ju kërkoj për forwardimin e një emaili tek info@hostingshqip.com, pasi që transferi të konfirmohet 100% mbrenda 5 ditëve pune domaini juaj do të kaloj tek kompania jonë dhe ju do të mund të shfrytëzoni ofertat me domain falas.

Çka është hostingu?

Hostingu është hapësira, transferi dhe resurset e caktuara të serverit të cilat rezervohen për një kohë të caktuar nga ana klientit nga HostingSHQIP. Pra pakot në HostingSHQIP kufizojnë vetëm resurset të cilat i rezervoni, këto kufizime nuk kanë ndikim në asnjë aspekt në domainin e klientit.

Ku gjenden fizikisht serverët e HostingSHQIP?

Gjatë porosisë suaj ju keni mundësinë që të zgjedhni njërin nga shumë lokacionet p.sh: USA (East, West, Central), United Kingdom (London), Netherlands (Amsterdam), Austria (Melbourne), Asia (Singapore), Canada (Toronto), China (Hong Kong). Pra të dhënat tuaja do të vendosen nga njërën nga lokacionet të cilin e zgjedhni. (

Çka është Error 404?

Në rastin kur web faqja juaj nuk mund të ofroj informacione të caktuara në një link të caktuar p.sh: nëse vizitoni www.hostingshqip.com/xyz ju do të hasni faqen ose Errorin 404, pra kjo njofton se webmasteri nuk ju ka përgaditur asgjë në linkun e caktuar, dhe ju udhëzon të vizitoni web faqet tjera.

Çka është Error 500?

Gjatë gjitha rasteve ku haset Error 500, rezulton të jetë gabim sintaksor gjatë programimit, apo pluginët/theme (wordpress) të cilët i keni instaluar posedojnë gabime dhe nuk lejojnë që të përfundojë procesi i servimit të informacioneve të web faqes suaj tek vizitori.

Çka është Malware/Spam Abuse?

Ditëve të fundit është ritur përhapja e themeve/pluginëve premium të wordpress/joomla/magento. Të gjithë ofruesit e këtyre themeve/pluginëve premium, vendosin një qëllim të caktuar mbrenda atyre të dhënave të cilët i pranoni. Ku më pas pasi që ju të instaloni theme/plugin ata futen (imagjinoni sikur kalin e trojës) në hapësirën e juaj të rezervuar dhe e keqpërdorin atë duke, varësisht prej qëllimit, kryesisht janë si spam ose malware. Me rastin spam ata dërgojnë emaila masive tek viktimat e tyre, ku edhe fusin në blacklist domainintuaj në organizatat ndërkombëtare. Me rastin malware, keqëbërësit krijojnë një webfaqe infektuese më pas e dërgojnë linkun masivisht tek viktimat, ku web faqja juaj futet në listat e web faqeve infektuese. Në të dy rastet suspendohet web faqja juaj.