Siguroni lidhjen tuaj me vizitorët e webfaqes suaj

Domain

Domaini siguron që të mbahet në mend adresa për web faqen tuaj.

Hosting

Hostingu shërben web faqen tuaj tek klienti me efikasitet.

SSL

Enkrypton lidhjen e webfaqes suaj me vizitorin, ashtuqë asnjë paketë që qarkullon në rrjetë të mos deshifrohet.

HTTPS://domaini.com

Pranoni të dhëna 100% autentike, eleminoni sulmet e ndryshme si "Man in the middle", "Packet spoofing", teknika të cilët kanë kompromisuar shumë të dhëna të klientëve të kompanive gjigande ndërkombëtare.

  • 100% të dhëna autentike
  • Instalim nga HostingSHQIP*
  • HTTPS protokol
  • Çmime të volitshme
  • Ngritje prestigji
  • Fitoni besimin e klientit

* Nëse SSL certifikata do të instalohet në shërbimin tuaj hosting në HostingSHQIP, instalimi bëhet gratis, për rastin e kundërt kontaktoni info@hostingshqip.com


Duke filluar prej
35€ për 1 vit

Si realizohet implementimi SSL?

Implementimi i certifikatave SSL fillon duke realizuar porosinë. Varësisht prej tipit të certifikatës të cilin e zgjedhni egziston mundësia që do të ju kërkojmë dokumente të detajuara. Dokumente të cilat ndihmojnë për të regjistruar dhe verifikuar authentikimin e palës e cila pajiset me certifikatë.

IP statike/reale

Certifikatat kufizohen me IP statike/reale, nëse porositni SSL dhe keni web faqen në HostingSHQIP IP statike ju kushton vetëm 25 Euro për 1 vit të plotë.

RSA deri 256-bit

Certifikatat tona ofrojnë RSA-Key deri 256-bit qelës enkriptimi për komunikimin e vizitorit dhe webfaqes suaj. E cila parandalon përgjimin e komunikimit.

Eleminoni komunikimin e pa sigurtë

Esencialisht të gjitha web faqet posedojnë komunikim të hapur me vizitorët e tyre, e cila nënkupton se ky komunikimi mund të përgjohet.

Enkriptim për çdo pajisje

Certifikata përkrah enkriptimin për të gjitha pajisjet e mundshme të cilët egzistojnë, mobil, tablet, llaptop dhe kompjuterët personal desktop.

Certifikata SSL standarde

RapidSSL

Implementimi Shtrirja Dokumente Browser Siguria Garancioni Certifikata Kohëzgjatja Çmimi SSL Çmimi IP statike
Mbrenda 24 orëve www dhe pa-www Asnjë 99% Deri 256-bit $10,000 Kliko këtu 1 vit 10€ 25€

Geotrust QuickSSL Premium

Implementimi Shtrirja Dokumente Browser Siguria Garancioni Certifikata Kohëzgjatja Çmimi SSL Çmimi IP statike
Mbrenda 24 orëve www dhe pa-www Asnjë 99% Deri 256-bit $15,000 Kliko këtu 1 vit 75€ 25€

Verisign Secure Site

Implementimi Shtrirja Dokumente Browser Siguria Garancioni Certifikata Kohëzgjatja Çmimi SSL Çmimi IP statike
4-5 ditë www dhe pa-www Po, disa 99% Deri 256-bit $20,000 Kliko këtu 1 vit 320€ 25€

Certifikata SSL wildcard (pakufi subdomain)

RapidSSL wildcard

Implementimi Shtrirja Dokumente Browser Siguria Garancioni Certifikata Kohëzgjatja Çmimi SSL Çmimi IP statike
Mbrenda 24 orëve pakufi subdomain Po, disa 99% Deri 256-bit $10,000 Kliko këtu 1 vit 145€ 25€

Geotrust True BusinessID Wildcard

Implementimi Shtrirja Dokumente Browser Siguria Garancioni Certifikata Kohëzgjatja Çmimi SSL Çmimi IP statike
2 ditë pune pakufi subdomain Asnjë 99% Deri 256-bit $100,000 Kliko këtu 1 vit 430€ 25€

Certifikata SSL EV (green bar)

Geotrust True BusinessID with EV

Implementimi Shtrirja Dokumente Browser Siguria Garancioni Certifikata Kohëzgjatja Çmimi SSL Çmimi IP statike
10 ditë pune www dhe pa-www Po disa 99% Deri 256-bit $150,000 Kliko këtu 1 vit 180€ 25€

Verisign Secure Site with EV

Implementimi Shtrirja Dokumente Browser Siguria Garancioni Certifikata Kohëzgjatja Çmimi SSL Çmimi IP statike
2-3 javë www dhe pa-www Po, disa 99% Deri 256-bit $100,000 Kliko këtu 1 vit 780€ 25€