UK13, E marte, 24 Maj 2016

UK13, E marte, 24 Maj 2016

Migrimi i serverit – uk13.myserverhosts.com

Planifikuar më: 24 Maj 2016

Freskuar më:

Gjendja: Përfunduar
Ju njoftojmë se të gjitha llogaritë në serverët e cekura më lartë o të transferohen në serverët e rinjë:
uk11.myserverhosts.com – uk36.myserverhosts.com

Migrimi fillon më 24 Maj dhe gjendja e migrimit mund të përcjellet në këtë postim.

Migrimi në të dy serverët është duke vazhduar. Qasja për cPanel në serverët UK13 është ndaluar përkohësisht për të parandaluar humbjen e të dhënave. Pasiqë të përfundon migrimi i llogarive do të ju ri-aktivizohet qasja adekuade.

Kërkojmë ndjesë për problemet e shkaktuara.